WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (2024)

Achtergronden5 augustus 2024

6 minuten

Redactie

WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (1)WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (2)

ANP

Volgens een recent rapport dat is gepubliceerd door het World Economic Forum (WEF), is digitale identiteit een essentieel onderdeel geworden van het dagelijks leven voor volwassenen in Pakistan. Het rapport benadrukt de ingrijpende impact die digitale ID-systemen hebben op verschillende aspecten van het leven in het land, van financiële inclusie tot toegang tot sociale diensten.

Lees ook

Achtergronden

Lees ook

Achtergronden

De Nationale Database en Registratie Autoriteit (NADRA) speelt een centrale rol in deze transformatie. Tot nu toe heeft NADRA meer dan 240 miljoen Computerized National Identity Cards (CNICs) uitgegeven aan Pakistaanse burgers. Deze digitale ID's vergemakkelijken een breed scala aan dagelijkse activiteiten, zoals bankieren, het kopen van vliegtickets, het verkrijgen van rijbewijzen en het toegang krijgen tot sociale diensten.

Lees ook

Achtergronden

Lees ook

Nieuws
Opinie
Achtergronden
Achtergronden
De kritische blik
Opinie
Opinie
Achtergronden
De Bom

Bekijk meer

De Bom

Bekijk meer

WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (29)WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (30)

1

Interviews

WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (31)WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (32)

2

Nieuws

WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (33)WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (34)

3

Achtergronden

WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (35)WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (36)

4

Nieuws

WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (37)WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (38)

5

Onderzoek

Meerartikelen

Nieuws In het Verenigd Koninkrijk woedt momenteel een golf van protesten en rellen, na de recente moord op drie jonge kinderen in Southport. Premier Keir Starmer heeft harde maatregelen aangekondigd om de opstanden de kop in te drukken. Het afgelopen weeken Nieuws Duizenden Oekraïners die tijdens de oorlog naar de EU zijn gevlucht, reizen deze zomer terug naar hun thuisland. Er rijdt nu zelfs een speciale buslijn tussen Amsterdam en Charkiv: een reis van 34 uur. Buslijn 088 van het Oekraïense bedrijf KLR rijdt Achtergronden In Argentinië is de markt voor huurwoningen drastisch veranderd door een nieuw decreet van de regering. Deze deregulering, aangekondigd in december door president Javier Milei, heeft geleid tot een stijging van maar liefst 200 procent van het huuraan Nieuws De Raad van Toezicht van Ongehoord Nederland heeft Harm Beertema per direct benoemd tot interim-voorzitter van de Raad van Bestuur van de omroep. Beertema, die in het verleden werkzaam was in het onderwijs en daarna als PVV-Kamerlid, zal tijdelijk de Nieuws Techmiljardair Bill Gates zou zich herhaaldelijk ongepast hebben gedragen tegenover vrouwelijke medewerkers bij Microsoft en zijn andere ondernemingen. Dit wordt beweert in een nieuw boek van New York Times-journaliste Anupreeta Das. Een nieuw boek v Achtergronden EenVandaag is betrapt op nepnieuws over het Italiaanse regeringsbeleid. Het NPO-nieuwprogramma beweert dat premier Meloni een wet tegen lesbische moeders zou hebben uitgevaardigd, maar dit is aantoonbaar onjuist. Factchecker Lars Brugman wil daarom t Achtergronden Hoewel beurzen wereldwijd rode cijfers laten zien, is er één opmerkelijke uitzondering: de aandelen van Lockheed Martin, een van de grootste spelers in de wapenindustrie. De opvallende stijging te midden van een bredere economische malaise voedt spec Nieuws De hoofdredacteur van de Volkskrant, Pieter Klok krijgt flinke aantijgingen van een ontslagen literatuurrecensent, Arjan Peters. Volgens Peters maakt Klok (52) zich schuldig aan 'machtsmisbruik' doordat hij een affaire heeft met een 20-jarige werknem
Achtergronden
Achtergronden
Achtergronden
Nieuws
Nieuws
Opinie

BestgelezenVideo-interviews

Interviews In een recent interview met NieuwRechts, genaamd Een Goed Gesprek, bespreekt Bart Nijman de staat van de Nederlandse media en politiek. Nijman, bekend van zijn werk bij onder meer GeenStijl en zijn scherpe commentaren, uit stevige kritiek op de parle Interviews Voormalig brigadegeneraal Toine Beukering uit in een recent interview met NieuwRechts harde kritiek op de staat van de Nederlandse defensie. Volgens Beukering behandelen politici defensie alsof het een kraan is die je aan- en uitzet. “Het is niet zo Interviews In een recent interview met NieuwRechts.nl spreekt Frans van de Werff zich uit over de klimaatrechtszaak tussen Shell en Milieudefensie en de bredere implicaties hiervan voor de samenleving. Van de Werff benadrukt het belang van betaalbare energie vo
Opinie Het sprookje: er was eens ……. een ‘gematigde’ Jodenmoordenaar. Althans volgens de publieke omroep. De NOS noemt Hamas-leider Haniyeh een “relatief gematigde figuur”. EenVandaag had een ‘expert’ gevonden die hem een “pragmaticus” noemde. Gaat de publ Opinie Ondanks dat ons land doordrenkt is van taboes en politieke correctheid, wordt Geert Wilders al sinds de oprichting van de PVV voortdurend gedemoniseerd. In discussies met medestudenten wordt de man die pleit voor het beperken van ongecontroleerde mig Opinie Vorige maand deed burgemeester Femke Halsema een opvallende uitspraak bij NPO Radio 1. Volgens haar zouden vooral 'FVD-jongeren' verantwoordelijk zijn voor de opleving van hom*ohaat in Amsterdam. Dit vindt Ds. Ron onbegrijpelijk, schrijft hij exclusie
Leesmeeropinie
Interviews In een recent NieuwRechts-interview uitte Paul cl*teur zijn zorgen over de invloed van lobbyisten in Nederland en de gevolgen daarvan voor de democratie. Volgens cl*teur is het probleem niet alleen dat lobbyisten hun belangen verdedigen, maar dat dez Interviews In een recent interview met NieuwRechts, genaamd Een Goed Gesprek, bespreekt Bart Nijman de staat van de Nederlandse media en politiek. Nijman, bekend van zijn werk bij onder meer GeenStijl en zijn scherpe commentaren, uit stevige kritiek op de parle Interviews Voormalig brigadegeneraal Toine Beukering uit in een recent interview met NieuwRechts harde kritiek op de staat van de Nederlandse defensie. Volgens Beukering behandelen politici defensie alsof het een kraan is die je aan- en uitzet. “Het is niet zo
Leesmeerinterviews

Meerartikelen

Nieuws Twee weken geleden werd het Zweedse havenstadje Landskronahet het toneel van een gruwelijke moord. De 14-jarige Emilia Sjoberg was op weg naar een pyjamafeestje toen ze werd ontvoerd, vastgebonden en vermoord. Haar lichaam werd gevonden met meerdere Nieuws Honderden demonstranten hebben in de Engelse stad Rotherham een gewelddadige aanval uitgevoerd op een hotel dat gebruikt wordt voor de opvang van migranten. De betogers bestormden het Holiday Inn Express-hotel en dwongen de politie om zich terug te t Achtergronden 'Waarom blijven conservatieven maar verliezen?' Een vraag die onder meer Jordan Peterson, en uiteraard andere grote hedendaagse conservatieve en rechtse denkers, zich vaak genoeg stelt. Inmiddels weet Peterson waarom het conservatisme niet meer in st Nieuws De koersen van de grootste cryptomunten, bitcoin en ether, zijn maandag flink gedaald en bereikten hun laagste niveaus sinds de eerste maanden van dit jaar. De daling is het gevolg van toenemende zorgen onder beleggers over een mogelijke recessie in Onderzoek Een Franse journalist ging drie jaar undercover in 70 'gematigde' moskeeën in Frankrijk. Daar deed hij een opmerkelijke ontdekking: de scheidslijn tussen gematigde en radicale islam is vaak dun. Imams geven achter gesloten deuren de voorkeur aan een Nieuws Zaterdagmiddag is een 31-jarige Poolse vrouw slachtoffer geworden van een verkrachting in een park in Hoorn. De politie doet onderzoek naar het incident en roept getuigen op om zich te melden. De vrouw werd benaderd door een onbekende man, die haar v Achtergronden Binnen de Nederlandse omroepvereniging Ongehoord Nederland (ON) heerst momenteel grote onrust. Oprichter en voorzitter Arnold Karskens is per direct op non-actief gesteld na ernstige klachten van medewerkers. De beslissing werd genomen door de Raad v Nieuws In Amsterdam Zuid zijn voor de tweede keer binnen een maand meerdere beelden beklad, waaronder het iconische standbeeld van Anne Frank op het Merwedeplein. De beelden zijn besmeurd met rode verf, waarop teksten zoals 'Free Gaza' zijn gespoten. Naast Nieuws De Biden-regering heeft een omstreden migratieprogramma tijdelijk stopgezet nadat er grootschalige fraude aan het licht was gekomen. Het programma stelde tienduizenden migranten uit Cuba, Haïti, Nicaragua en Venezuela in staat om elke maand rechtstre Nieuws Voor het eerst in Nederland heeft een rechter openlijk toegegeven gebruik te hebben gemaakt van ChatGPT bij het vellen van een vonnis. De kantonrechter, die een zaak behandelde tussen twee huiseigenaren, raadpleegde de AI-chatbot om informatie in te De kritische blik De fophef van de week gaat uit als een nachtkaars. Geef het volk brood en Olympische spelen en je kunt de derde wereldoorlog starten. We zijn fophefmoe – maar het kan ook vakantie zijn, in combinatie met een hittegolf. Een vrouw die eigenlijk een man Nieuws Een bewindvoerder uit Rotterdam wordt beschuldigd van het verduisteren van tienduizenden euro's van cliënten die haar hadden toevertrouwd hun financiële problemen op te lossen. De rechter heeft de vrouw, die werkzaam was bij SEN Bewind en Budgetbehee
Nieuws
De kritische blik
Opinie
Nieuws
Opinie
Achtergronden

BestgelezenOnzecolumnisten

De kritische blik De fophef van de week gaat uit als een nachtkaars. Geef het volk brood en Olympische spelen en je kunt de derde wereldoorlog starten. We zijn fophefmoe – maar het kan ook vakantie zijn, in combinatie met een hittegolf. Een vrouw die eigenlijk een man Opinie Het failliet van links is duidelijker dan ooit. Dit bleek donderdag opnieuw bij de Olympische bokswedstrijd tussen Imane Khelif en Angela Carini. Een minuut lang mocht de hele wereld aanschouwen hoe een vrouw in elkaar werd gerost door een man, onder Opinie Er was veel te doen rondom de ongelakte notulen van de Duitse OMT-vergaderingen, die door een klokkenluider zijn gepubliceerd. Maar: nothing to see here, volgens de pandemieprominenten. Er staat ‘niks nieuws’ in, volgens hen. En dat klopt. Voor de me

BestgelezenFun

Fun De Amerikaanse MSNBC-presentatrice Rachel Maddow ziet een duidelijk verband tussen Lord of the Rings en 'extreemrechts'. Ze baseert zich hierbij op de naamkeuze van bedrijven door prominente figuren uit rechtse kringen. Maddow stelt dat de "Lord of t Video Het Amerikaanse marineschip USS Makin Island organiseert een speciale Pride-ceremonie. De matrozen snijden onder meer een gigantische regenboog-taart aan. Beelden hiervan circuleren op sociale media. U.S. Navy amphibious assault ship USS Makin Islan Fun BnnVara-presentatrice Nadia Moussaid maakt zich grote zorgen om het nieuwe kabinet. Bij een nieuw programma, Het Marathoninterview, moet Moussaid zelfs een traantje wegpinken om het rechtse landsbestuur. Ze heeft het gevoel dat ze er niet echt bijhoo
WEF ziet Pakistan als gidsland voor wereldwijde komst digitale identiteit: dit is waarom - NieuwRechts.nl (2024)
Top Articles
Egg Nutrition: Big Nutrients Come in Small Packages
How many calories are in an egg?
Skylar Vox Bra Size
Design215 Word Pattern Finder
Rubratings Tampa
Places 5 Hours Away From Me
Chase Bank Operating Hours
Terraria Enchanting
Santa Clara College Confidential
Catsweb Tx State
Culvers Tartar Sauce
Signs Of a Troubled TIPM
Athens Bucket List: 20 Best Things to Do in Athens, Greece
WWE-Heldin Nikki A.S.H. verzückt Fans und Kollegen
Evil Dead Rise Showtimes Near Regal Columbiana Grande
9044906381
Aucklanders brace for gales, hail, cold temperatures, possible blackouts; snow falls in Chch
Georgia Vehicle Registration Fees Calculator
Water Days For Modesto Ca
ZURU - XSHOT - Insanity Mad Mega Barrel - Speelgoedblaster - Met 72 pijltjes | bol
Indiana Wesleyan Transcripts
ABCproxy | World-Leading Provider of Residential IP Proxies
Wsop Hunters Club
How your diet could help combat climate change in 2019 | CNN
Poe Str Stacking
Riherds Ky Scoreboard
Governor Brown Signs Legislation Supporting California Legislative Women's Caucus Priorities
The Many Faces of the Craigslist Killer
Greensboro sit-in (1960) | History, Summary, Impact, & Facts
Darrell Waltrip Off Road Center
Leben in Japan – das muss man wissen - Lernen Sie Sprachen online bei italki
Obsidian Guard's Skullsplitter
WOODSTOCK CELEBRATES 50 YEARS WITH COMPREHENSIVE 38-CD DELUXE BOXED SET | Rhino
Broken Gphone X Tarkov
Kaiserhrconnect
Myhrconnect Kp
Moses Lake Rv Show
Pitco Foods San Leandro
2016 Honda Accord Belt Diagram
Craigslist West Seneca
The 38 Best Restaurants in Montreal
Husker Football
18006548818
Ssc South Carolina
Victoria Vesce Playboy
Rise Meadville Reviews
25 Hotels TRULY CLOSEST to Woollett Aquatics Center, Irvine, CA
Gonzalo Lira Net Worth
300+ Unique Hair Salon Names 2024
The Goshen News Obituary
BYU Football: Instant Observations From Blowout Win At Wyoming
Land of Samurai: One Piece’s Wano Kuni Arc Explained
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 5553

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.